SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Håbo FF Fonden

Bakgrund

Fotbollen är världens största idrott och Sveriges nationalsport. Håbo FF är den enda fotbollsförening i Håbo kommun som erbjuder fotboll för såväl pojkar som flickor från knattar i fem-sexårsåldern till A-lagsnivå och föreningen har som mål att fotbollen ska vara öppen för alla. Håbo FF har därför inrättat en fond, Håbo FF Fonden, som ska underlätta för barn som vill spela fotboll och kommer från familjer med ansträngd ekonomi. Fonden finansieras av sponsorer och bidrag från fonden innefattar främst medlems- och deltagaravgiften.

 

 

Vill du bidra? Stort tack i så fall! Sätt in ditt bidrag i valfri storlek på BG 791-9764 eller Swisha till 123 470 1033, märk inbetalningen med ”FONDEN”.

 

Förutsättningar för att beviljas bidrag från fonden

Den förälder som anser sig inte klara av att betala medlems- och deltagaravgiften för sitt barn kontaktar en ledare i det lag som barnet spelar i. Ledaren tar därefter kontakt med fondens kontaktperson, för att göra en ansökan, via mejladressen fond@haboff.se . Ansökan behöver innehålla en beskrivning av familjens ekonomiska förutsättningar samt en förklaring kring varför bidraget söks och vad det ska användas till.  

 

När måste ansökan om bidrag från fonden göras?

Ansökan om bidrag från fonden kan göras under hela året men vanligtvis har föreningen ett avgiftsår, 1 april – 31 mars, vilket innebär att ansökan bör ha lämnats in senast 15 dagar innan medlems- och deltagaravgiften ska vara betald.

 

Fondens Råd

Fondens Råd, som utses av Håbo FF:s styrelse,  består av medlemmarna i Inkluderingsutskottet. Rådet beslutar vem som ska få bidrag från fonden och om storleken på bidraget. De totala bidragen för ett år får aldrig överstiga tillgångarna i fonden. Enklaste kontaktvägen är via mejl på fond@haboff.se.

 

 

 
Fotbollens spela, lek och lär
💗 Stöd Håbo FF
Våra stolta huvudsponsorer
Stöd våra sponsorer som stödjer oss!
Välkommen Nästa