SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli medlem i Håbo FF
BLI MEDLEM
2022-06-06 17:48

 

Vi är stolta att presentera ännu en nyetablering i kommunen som ny sponsor till klubben. McDonald´s Bålsta har valt att följa med oss på vår framtidsresa, vilket vi är mycket tacksamma för.

 

Petter Hollstrand, franchise-tagare på McDonald´s Bålsta, kommenterar samarbetet: ”Vi ser fotbollen som en aktivitet som är tillgänglig för alla, på samma sätt som McDonald´s är tillgängliga för alla. Därför har vi valt att sponsra Håbo FF”.

 

McDonald´s Bålsta vid Entré Lillsjön invigt 9 juni kl 10:00. Klubben ser fram emot ett nära och utvecklande samarbete med McDonald´s Bålsta framöver.

En ny(gammal) sponsor!
2022-06-01 13:48

Vi har nöjet att presentera Skubbet AB som nygammal föreningssponsor till Håbo FF!

 

Skubbet är en ledande aktör i regionen inom transport & logistik. Paul Silander, VD och ägare till Skubbet, blev årets företagare i Håbo 2022.

 

”Klubbens fina ungdomsverksamhet är en av anledningarna till att vi går in och sponsrar klubben igen. Sen delar vårt företag och klubben samma värderingar i många frågor”, säger Paul Silander.

 

Vi i Håbo FF se fram emot ett långt och nära samarbete framöver. Vi är mycket glada att Skubbet vill vara med klubben på vår framtidsresa.

 

www.skubbet.se

Sommarfotboll 2022!!
2022-05-18 09:31
 
Äntligen dax! All Welcome Cup 2022
2022-05-11 08:22

Vi vet att många barn längar till denna fredag och det gör även vi ledare! Vi har fått många frågor när vi rört oss ute i Bålsta och flera barn och ungdomar har frågar när vi kör i gång. Äntligen är fredagen den 13 maj här och vi startar All Welcome Cup! Som tidigare år är detta ett underbart samarbete med Ung Håbo och ICA Maxi, Bålsta

ALL WELCOME CUP 2022
Alla barn och ungdomar mellan 8-18år i Håbo Kommun är välkomna till denna cup. Den startar 13 maj och håller på till 1 juli varje fredagkväll 17.00-20.00 (förutom på midsommar) samt 19 aug till 30 sept på Gröna Dalens konstgräs (KG).

Upplägg:

  • Det är gratis att deltaga i denna cup. Man kommer till KG/Gröna Dalen och anmäler sitt deltagande på plats
  • Lagen kommer att delas in så att alla åldrar spelar med varandra. Även mixade lag med killar och tjejer. Alltså x liten, x mellan och x stor i varje lag.
  • De yngre barnen kan få fördelar så som att deras mål räknas som 2 poäng för att främja att ”alla är med och del i laget”
  • Matcherna kommer att vara korta. Så många matcher mot olika lag
  • Vi har lite "mellis" till deltagarna som ICA Maxi bjuder på
  • Extra priser kommer delas ut såsom. Matchens ”kompis” & ”fairplay” mm. Med inriktning på inkludering & nolltolerans
  • Det är alltid vuxna ledare på plats från Håbo FF och Ung Håbo

VÄLKOMNA
Ledargänget på All Welcome Cup

Håbo FF, del av UEFA Playmakers!
2022-04-22 13:31
Ledarna för UEFA Playmakers: Linn, Alexandra, Leva, Anna, Alicia & Azadah

Vi är otroligt stolta att som förening få vara med i detta Playmakers program 2022 som är inspirerat av Disney. Detta program är en del i UEFA:s pågående strävan att kunna erbjuda fler möjligheter för flickor att gilla fotboll. Sverige är ett av 37 länder som deltar i detta program och i dagsläget är det ca 30 talet svenska föreningar som genomfört detta under 2021. Detta spännande samarbete mellan UEFA, Disney och engelska FA-cupen är utformat för att inspirera flickor i åldern fem till åtta år, som aldrig har spelat fotboll förut, att uppleva spelet för första gången samt att utbilda fler kvinnliga instruktörer.

UEFA Playmakers är en ny skräddarsydd coachingstrategi som använder fantasin, inspirerad av Disneys berättelser och karaktärer som ett verktyg för att coacha och lära ut fotbollsfärdigheter. Vi kommer att börja med Superhjältarna 2

Vi har 5 härliga unga kvinnliga ledare som har genomgått UEFA Playmakers utbildningen med SvFF tillsammans med mig. Jag som Ordförande är jättestolt över dessa ledare och ser fram emot starten av vår Knatteskola för flickor födda 2017 då vi kommer att köra detta koncept för första gången i Håbo FFs historia!

Tjejerna är laddade och de sista förberedande aktiviterna pågår med att få allt redo till den 4 maj. Så har ni inte sett Superhjältarna 2 eller Frost 2 så ladda upp och gör det för snart kör vi och äventyret kan börja!

Har ni inte anmält Er än? Gå in och gör det till Knatteskolan F2017 / UEFA Playmakers

 

Välkomna

DAGAB LOGISTIKCENTER BÅLSTA - NY HUVUDSPONSOR TILL HÅBO FF
2022-04-08 10:20

DAGAB LOGISTIKCENTER BÅLSTA NY HUVUDSPONSOR TILL HÅBO FF

 

Håbo FF är otroligt stolta och glada över att presentera Dagab som ny huvudsponsor och partner till föreningen!

Dagab blir en av våra huvudsponsorer år 2022–2023. Vi känner att detta är en perfekt samarbetspartner till Håbo FF.

 

Dagab delar många av våra värdegrunder, exempelvis runt integration och jämställdhet. De delar även våra grundidéer om att alla ska få vara med, med fokus på att det ska vara roligt att spela fotboll, samt att vi ska hjälpa och stötta varandra. Håbo FF ser fram emot ett nära och långvarigt samarbete. Dagab blir som huvudsponsor en viktig del i klubbens framtidsutveckling.

 

– Vi inom Dagab engagerar oss gärna i lokala verksamheter och föreningar som värnar om en hållbar livsstil som inkluderar bra mat och fysisk aktivitet. När vi träffar andra verksamheter som delar vår övertygelse om att ”vi är starkare tillsammans”, som vill jobba för integration och jämställdhet så känns det naturligt för oss att stötta och engagera oss i verksamheterna. Vi ser fram emot ett samarbete där vi är med och gör skillnad för Håbo FF och alla med koppling till föreningen, säger Mattias Åhlin, Site Manager på Dagab logistikcenter i Bålsta.

 

Mattias Åhlin berättar vidare om Dagabs verksamhet:

– Inom Dagab skapar, lagerhåller och levererar vi varor till Axfoodkoncernens kedjor såsom Hemköp, Willys, Snabbgross, Urban Deli, Middagsfrid och Apohem. Vi utvecklar också egna varumärken, bland andra Garant, Eldorado och Såklart. Vår verksamhet vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport till hur vi agerar mot våra medarbetare. På så sätt ger vi våra kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val.

 

–  I Bålsta bygger Dagab just nu upp ett supermodernt och automatiserat logistikcenter som kommer förse stora delar av Sveriges befolkning med livsmedel. Här i Bålsta är vår ambition att skapa något unikt och ett logistikcenter i absolut världsklass, säger Mattias Åhlin.

 

För mer info:

Hemsida – www.dagab.se

LinkedIn – DAGAB

Instagram - @dagab_logistik_balsta

 

 

// Sponsorutskottet, Håbo FF

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Fotbollens spela, lek och lär
💗 Stöd Håbo FF
Vår stolta huvudsponsor
Stöd våra sponsorer som stödjer oss!
Välkommen Nästa