SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Sponsorutskottet i Håbo FF

Sponsorutskottet i Håbo FF startades under 2021 med målet att fortsätta vårt arbete med ”fotboll för alla”. Tanken med detta utskott är att få en ännu bättre relation med företagslivet, både lokalt samt i närliggande kommuner. Vi arbetar för ett samhälle där alla som vill ska kunna vara med och spela fotboll i vår förening.

 

Företag som sponsrar föreningen har samma värderingar som oss. Grundvärderingarna som vi jobbar efter är gemenskap, glädje, engagemang, respekt, ansvar samt delaktighet. Dessa värderingar är väldigt viktiga för Håbo FF och våra partners.

Framtida mål som vi arbetar mot tillsammans är bland annat att vi ska bli en diplomerad förening. Detta är ett arbete som började under 2020, och vi är på god väg att slutföra detta projekt.

 

Klubben drivs av ideellt engagerade medlemmar, föräldrar och spelare, vilket betyder att vi är helt beroende av sponsring för att kunna bedriva vår verksamhet.

 

Det finns en mängd olika fördelar för våra sponsorer, nedan nämns några stycken.

  • Affärsnytta: Eventsamarbete, namnsponsor och samarbeten inom hållbarhet.
  • Aktiviteter: Närverksträffar, fotbollsskola, knatteskola, All Welcome Cup och aktivitetsdagar.
  • Exponering: Hemsida, sociala medier, sponsorvägg i klubbhuset, dräktreklam, banderoller.
  • Övrigt: Matchsponsor, material till spelare/lag.
  • 1996 Klubben: Företag eller privatpersoner kan vara med och sponsra klubben med 1996:- Dessa syns på med namn på sponsorvägg i klubbhuset samt på vår hemsida.

Tveka inte en sekund att kontakta oss på sponsor@haboff.se om ni har några som helst frågor, tankar, eller idéer. Vi nås även på telefon, 0171-51314. Hör av er så berättar vi mer om vår förening och tillsammans hittar vi ett sponsorarbete som passar just era önskemål!  

Sponsorutskottet
Jimmy Andersson
 
Mats Gredemyr
 
Tony Wanderoy
 
 
Fotbollens spela, lek och lär
💗 Stöd Håbo FF
Våra stolta huvudsponsorer
Stöd våra sponsorer som stödjer oss!
Välkommen Nästa