⚽ F09

Vaksala hemma
2022-08-21 22:10

Idag var tjejerna på topp, energin var på topp direkt vid matchstart.
Vi startade matchem i högt tempo och visade att vi var hungriga på boll, det kostade på och de sista 5 minuterna i första halvlek orkade vi inte riktigt hålla lika högt tempo och det nyttjade Vaksala, de fick några fina chanser på mål men vår målvakt var vaken och räddade oss.
Första halvlek slutade 0 - 0

Efter bara några minuter efter starten av andra halvlek fick vi ett mål mot oss men vi tappade inte energin pga detta och kort efter det så kvitterade vi. .
Efter detta mål får vi verkligen energin tillbaka, vi spelar som ett lag.
Detta gör att vi lyckas få in ett mål till innan halvleken är slut.

Sista halvleken startas av ett trött Håbo, och vi tappar lite fokus och det spelet vi vill spela.
Det sker en hands i straffområdet vilket leder straff för Vaksala och de får in ett mål.

Matchens summering är super bra, det var varmt och alla tjejer gjorde en superfin insats och vi hade fint stöd och hejarrop från våra supporters, vilket är superviktigt för motivationen.

När matchen är slut känns det som en seger, även om resultatet visar på oavgjort 2 - 2.