⚽ F09

Sista bortamatchen i Sunnersta innan sommaruppehållet
2022-06-20 16:48
På en grus/gräsplan i Sunnersta så fick vi uppleva en laginsats med en nerv som i en vm-final där man njöt av lagets inställning och kämpaglöd.
Vi har 2 avbytare med oss och sätter upp laget med typ fasta positioner. Byten gör att vi roterar lite, men några gör 75 hela minutrar och gör det bra.
Vi har idag från start laget, inställningen och kommunikationen på plats. Det gör att 1:an trillar in och vi tar lite välförtjänt ledningen mot ett motstånd med 5 avbytare. Vi får lite snöpligt 1-1 mot oss efter en hemmastuds på en ojämn plan som målvakten är på. Innan avslut av första så kontrar vi på kanten och får in bollen snyggt och vi hinner före målvakten och trycker in 2-1. Vi går till vila med en välgodkänd period.

Vi lyckas väldigt bra i positionsspelet vilket gör att dom inte får några ytor och 1 mot 1 så ger vi varandra understöd dom gångerna det behövs. Vi har en hög lägsta nivå idag och lyckas bra med att stoppa deras spelare högt.

Vi åker på en straff och lyckats sånär rädda den snyggt.
Men vi kämpar och matchen är jämn och slutar 2-2 och det är nog rättvist om man än skulle vilja haft kvar ledningen vi ändå tog 2 gånger. Grym insats och laget gick och knep 1 poäng på bortaplan idag. Det vi tränat på är att fylla på i anfallet och det såg vi idag.