2022-05-28 10:47

BilXtra är ny samarbetspartner till laget, vi är tacksamma och önskar er välkomna till teamet!

Seger i svängig match
2022-05-28 10:40

Seger med 3-0 mot Rosersberg, men siffrorna kunde bli mycket större. Filip gör två mål och Loke drygar ut ledningen i slutet på matchen.

Vi är en aningen slarviga och ineffektiva matchen igenom, men det är även RIK bör göra något mål. Ett slutresultat 3-0 är i underkant.

Mer att läsa om matchen finns i länken nedan.

Kryss i toppmöte
2022-05-23 10:19
Foto U. Söderholm, halvarssons.smugmug.com

2:an mot 3:an i serien ställdes emot varandra, båda hade bättre och sämre perioder i matchen, Fanna tog ledningen två gånger om men men Håbo kanske var det laget som över hela matchen presterade lite bättre.

Målskyttar: William Korpi, Lucas Madsen

Bilder från matchen

Steget efter mot Sunnersta
2022-05-17 20:25

Tyvärr slutade helgens match med förlust mot ett bra Sunnersta AIF. Vi kommer inte alls upp i nivå under första halvlek och släpper rättvist i 0-1. Vi har dock två bra lägen att kvittera innan halvtid men missar båda.

Till andra halvlek höjer vi oss något men vi gör inte mål på chanserna som vi skapar och Sunndersta kan istället dryga ut ledningen i slutet.

Nu laddar vi för en ny tuff match mot Fanna BK på fredag som har 6 raka segrar.

2022-05-11 08:49

Vi har fått en ny samarbetspartner till Håbo FF herr A. Vi är väldigt glada för att välkomna Cuwab Verkstad AB till teamet.

Cuwab Verkstad är en komplett lastbilsverkstad samt personbilsverkstad som utför arbete med färdskrivare, bromsprovare, utföra besiktnings reparation, smedja, slang-/hydraulverkstad och en TRP-butik/reservdelsbutik. Och verkstaden har även full ackreditering.