SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
⚽ F12

Bli medlem i Håbo FF
BLI MEDLEM
Håbo FF flickor 2012 erbjuder en lekfull fotbollsträning. Alla som vill spela fotboll med oss är välkomna till våra träningar, oavsett kunskapsnivå. Vi strävar efter att fotboll ska kunna kombineras med andra lagidrotter. Kontakta oss genom att ringa vårt kansli eller skicka ett mejl till kansli@haboff.se. Det går också att kontakta laget direkt på laget f12@haboff.se.

Sponsorer/supporter till säsong 2021
2021-02-07 20:39

Håbo FF F12 har till kommande säsong 2021 ett lag som består av cirka 25 tjejer och 6 ledare. Det är vår tredje säsong då vi spelar matcher. Under förra året (2020) deltog vi i 3 cuper med flera lag, anordnade 3 hemma poolspel samt spelade 6 borta poolspel, totalt har vi under året spelat 65 matcher. Utöver detta har vi haft miniträningsläger tyvärr fick vi ställa in lagmyset i simhallen p.g.a Corna. Men lagmyset hoppas vi kunna genomföra i år istället.


Som ni märker är det två saker som präglar vår verksamhet fotboll och att ha kul utanför planen tillsammans.


Vi söker sponsorer för anmälningsavgifter till cuper, roliga aktiviteter med laget samt bidrag till overaller och/eller Håbo FF regnjackan för tjejerna.


Mer information om upplägget i pdf :  F12_sponsorer_2021.pdf »


Vid eventuella frågor eller om du inte hittar ett sponsorpaket som passar dig, kontakta någon av tränarna eller lagmailen: f12@haboff.se
2 lag anmälda till Viksjö Vårcup
2021-02-04 21:15
IFK Viksjö Vårcup, 27-28 Mars
Vi har anmält 2 lag till cupen och kan nu bara hoppas att den går att genomföra som planerat. Vilken dag som vi spelar på kommer vi får reda på senare.


SvFF, inomhusträning OK från 21/1
2021-01-26 18:59
Svenska fotbollsförbundet och i sin tur HåboFF har uppdaterat riktlinjerna för inomhusfotboll läs mer på SvFFs hemsida.

Nuläget för fotbollen under pandemin
Vinterträning och vårplanering
2021-01-14 22:43
Vinterträning
Vintern är här och Corona har stängt det mesta men vi kan få ha lite skoj på fotbollsplanen.
Vi kommer trotsa vädret och ha träning efter väder, det betyder lite kortare träning samt varma kläder och skor. 

Träningstid
Måndagar 1730 på Gröna Dalens konstgräs och pågår 45-60 minuter beroende på hur vädret och vind mm. Det betyder att vi börjar och ser hur länge vi kör men var då beredda på att kunna hämta era döttrar efter 45 min.

Ställa in pga väder/för få anmälda?
Vi har bestämt att minst 8 tjejer skall vara anmälda till träning på söndags kvällen kl 20 för att vi ska planera vidare för träning. Väder/plogning kan också göra att vi måste ställa in och alla får vara beredda på att vi kan behöva ställa in träning på kort varsel, detta går då ut på mail så kolla mailboxen innan ni åker ner till träningen.  

Kläder
För att det ska vara kul vill man vara varm. Vi kan då skippa fotbollsskorna använda vinterkängor och termobyxor, tänk mer ut och lek i kylan än fotbollskläder.
- Spela i vanliga vinterkängor.
- Klä sig med lager på lager principen.
- Varm mössa och vantar.

Vårplanering
Vi har haft ett ledarmöte via Teams och börjat planera för kommande poolspel, träningsläger och sponsring till träningskläder.  Mer information kommer senare. 
God Jul och nytt klubbhus
2020-12-23 19:39
Hej!

Under året som har gått med inställda cuper mm har vi lyckats bra ändå. Vi har genomfört 38 träningar, spelat 67 matcher och gjort mer än 200 mål. Vi har varit 6 tränare efter att Mattias kommit tillbaka och Carin har skött våran kiosk verksamhet. 

Planering 2021

I November skickade klubben ut datum som de bokat in för nästa år. Nytt för i år för våra tjejer är Flick- och Damfotbollens dag 24 april. Mer om dessa datum går att läsa länkad pdf.
http://www.haboff.se/docs/937/22800/Håbo%20FF%20planering%202021.pdf

Lagets planering för 2021 har vi inte börjat kollat på än men första träningen blir måndagen den 18/1 om vädret och Corona tillåter. 

Lagkassan

Det kommande året så jobbar klubben med att bli diplomerad, för det ekonomiska betyder det att lagkassorna ska finnas under klubbens kontroll och bokföringsmässigt ska detta följa vanliga regelverket. För vår del är det ingen större skillnad då alla inkomster/utgifter finns bokförda och kvitton inlämnade, skillnaden är att det är ett måste nästa år.

Även detta år gick ljusförsäljningen väldigt bra och vi har en bra kassa att jobba med framöver. 

Hjälp med nya klubbhuset

Håbo FF anläggningsutskottet söker hjälp att färdigställa den nya lokalen som kommer att stå vid Futurums gräsplaner. Futurum ska på sikt bli centrumet för fotbollen i Håbo. Anläggningsutskottet har lyckats få till en temporär byggnad innan det tänkta klubbhuset är på plats. I mitten på januari kommer modulerna på plats. De kommer då behöva hjälp av alla. De skall sättas i hop, läggas tak, fixas toaletter, kök, konferensrum mm. 

Mer information från anläggningsutskottet är samlat på hemsidan.
http://www.haboff.se/sida/?ID=311425

God Jul och Gott Nytt år!!!

Mvh
Tränarna
BLI MEDLEM
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Fotbollens spela, lek och lär
Stöd våra sponsorer som stödjer oss!
💗 Stöd Håbo FF
Välkommen Nästa