Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Bli medlem i Håbo FF
BLI MEDLEM
Resan mot att bli en diplomerad förening är igång!
2020-10-06 08:45
I måndags den 5 okt var några i styrelsen och inkluderingsutskottet i Uppsala på IFU Arena och träffade Tobias från RF SISU samt Johanna från Upplands FF för att äntligen starta vår resa mot att bli en Diplomerad förening.
Tack till alla spelare, föräldrar och ledare som fyllde i enkäten i våras som ligger till grund för denna föreningsutveckling.
//Anna Larsson, Madeleine Wickgren, Helena Hellgren och Enrico Seeling

Uppladdning inför match!
2020-09-03 15:33

Teambuilding på onsdagens Damlagsträning!

Uppladdning på bästa sätt inför dagens match hemma mot Rimbo (Div3)!

2020-08-27 16:50
 
Sponsorer till Håbo FF
2020-08-27 16:47

Nu syns våra sponsorer/partners även på Futurums konstgräsplan.

Stort tack till Macron, Magnolia, Sparbanken i Enköping och VVS Montage för att ni sponsrar våra duktiga tjejer och killar.

Inom kort så kommer även en intervju om oss presenteras på Magnolias hemsida samt på deras sociala medier, så håll utkik.

Senaste nytt från förbundet
2020-04-09 12:36
Beslut 200406

Upplands FF, UFF, följer noggrant utvecklingen av den Coronapandemi som pågår. Läget är mycket osäkert och har den senaste tiden förändrats från en dag till en annan. Utefter de tidigare riktlinjerna från Folkhälsomyndigheten (FHM), Riksidrottsförbundet (RF) och SvFF har UFF:s målsättning varit att fotbollssäsongen skall spelas enligt plan, vilket även beslutades måndagen den 30 mars. Två dagar senare kom det nya, skarpare riktlinjer från Folkhälsomyndigheten, vilket föranledde ett nytt beslut där samtliga tävlingsmatcher ställs in tills vidare. Utifrån detta har UFF beslutat att skjuta fram starten av tävlingssäsongen 2020. Läs om detta i dokumentet nedan:

Tävlingssäsongen 2020

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
♚ Huvudsponsorer
♛ Sponsorer & Partners
💗 Stöd Håbo FF
Välkommen Nästa