SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli medlem i Håbo FF
BLI MEDLEM
Kom igång med Sponsorhuset - få en Trisslott!
2022-01-13 10:55

Nu finns Håbo FF anslutna till Sponsorhuset vilket är ett otroligt enkelt sätt att stötta oss på. Via Sponsorhuset kan du handla från över 600 nätbutiker - varje köp ger pengar tillbaka både till dig själv och till Håbo FF. Win-win för alla helt enkelt.
Genom att börja använda Sponsorhuset och gå igenom deras Bonusstege så får du just nu en Trisslott och stödjer samtidigt Håbo FF med 50 kr!

Börja använda Sponsorhuset och få din Trisslott här:
https://www.sponsorhuset.se/haboff/intro

Håbo FF söker Sportchef
2021-12-20 18:59

Håbo FF är en av Upplands största fotbollsföreningar med både flick, pojk samt Dam & Herr fotbollssverksamhet. Föreningen bildades 1996 genom att Bålsta IF och Övergrans IF slog i hop sina verksamheter. I dagsläget är våra spelare från 5 till + 70 år då vi även har Gåfotboll i vår förening. Vi har i dag ca 1000 aktiva medlemmar. Den övergripande klubbverksamheten drivs av ett aktivt kansli och styrelse samt ett antal utskott. Största meriter i seniorseriesammanhang är en säsong i Div 1 på damsidan och två säsonger i Div 2 på herrsidan

 

 SPORTCHEF Engagemang – Samarbete – Ledarskap – Tränarutveckling

 

Vi söker en person som framgångsrikt kan ta ett helhetsansvar och leda och driva den sportsliga utvecklingen i en omfattande och spännande verksamhet. I rollen som sportchef ska du operativt leda den sportsliga verksamheten i Håbo FF och ta ett kvalitativt ansvar. Jobbet som sportchef är mångfacetterat, spännande och utmanande.

 

Du är föreningens ansikte utåt och det är en självklarhet att du har ett gediget och brett intresse för fotboll och god insikt i hur en fotbollsklubb fungerar. Samtidigt skall det finnas en stor erfarenhet av ledarskap i grunden. Du kommer leda ett team med duktiga och drivna tränare. Du kommer att arbeta ca 15-20 timmar/vecka vardagar som helger.

 

Arbetsuppgifter:

  • Ansvarig för att ta fram klubbens ledarförsörjningplan leda ledar- och tränarrekryteringar för våra seniorlag Dam och Herr samt P17-19 och Dam Jr.
  • Säkerställa god och kontinuerlig dialog med Dam, Herr och Ungdomslagen (Dam J, P17-19)
  • Övergripande utbildningsansvarig för att ta fram och införa långsiktig strategi, årlig verksamhetsplan och utbildningsplan för fotbollen i klubben.
  • Ansvarig för internutbildningar för tränarutbildning och vissa spelarutbildningar tillsammans med ungdomsansvarig
  • Ett stöd (coach/mentor) för tränarna i föreningen hands-on ute i verksamheten (fältbesök) för att stärka utbildningen av våra spelare
  • Genomföra ”riktningsträningar” i föreningen och kunskapsöverföringar mellan lag/åldersgrupper
  • Extern och Intern kontaktperson

 

Vi söker dig som har ett mycket stort engagemang och intresse för fotboll och vilja att följa lagen på nära håll. Som person skall du vara ett föredöme när det kommer till att dela idrottsrörelsens värdegrund. Du har erfarenhet från såväl ungdoms- som seniorverksamhet med en adekvat teoretisk utbildning kombinerad med praktisk erfarenhet gärna med erfarenhet av ett sportschefsarbete från andra klubbar. God samarbetsförmåga och personlig omtanke där du både ska kunna ge stöd och kunna konfrontera vid konflikter är viktiga egenskaper för oss.


Du rapporterar formellt till Sportsligautskottet. Sportchefen samverkar med Sportsligautskottet vars uppgift är att stötta och ge specifikt stöd i verksamhetsplanering, rekrytering, kontraktering och utvärdering av tränare och det sportsliga inom föreningen.
 

Om du vill vara med att ta Håbo FF till nästa nivå, skicka in ditt CV till vår Verksamhetschef Carl Ekvall kansli@haboff.se senast den 16 januari, 2022. Har du några frågor på tjänsten och föreningens inriktning, tveka inte att kontakta Enrico Seeling 072-5811578 (Sportsligautskottet) eller Anna Larsson 076-7602507 (Ordförande) Vi utvärderar ansökningar efter hand och ser gärna att vår nya sportchef är på plats i februari 2022.

Pengar till Håbo FF!!
2021-11-29 10:24
Håbo FF har precis blivit tilldelade 21964:- från Gräsroten (Svenska Spel)! Fantastiskt roligt tycker vi och tackar samtliga som har valt att stötta vår förening genom att koppla sina spelkort till Håbo FF. Ni som inte har kopplat era kort till vår förening kan snabbt och enkelt gå in på nedan länk och göra så. Ju fler som kopplar kortet - ju mer pengar får vi som förening. Välj Håbo FF så stöttar du föreningen varje gång du spelar i butik och online!
Än en gång - ett stort tack!
Gör ditt val på länken.
 
 
 
Sparbankens ungdomsledarstipendium 2021 till Håbo FF
2021-11-16 20:45
Från vänster: Ruhollah Kazemi (HFF), Emil Kvist (Sparbanken), Rasmus Engcrantz (HFF), Per Forsberg (Styrelseledamot, HFF) & Magnus Sjöberg (Sparbanken)

Vi i Håbo FF är otroligt stolta över våra två ledare Ruhollah Kazemi & Rasmus Engcrantz som i fredags fick ta emot Sparbakens stipendium för Årets Ungdomsledare 2021!

 

Ruhollah är i dag en av de huvudansvariga för All Welcome Cup, "fredagsmys på konstgräset" han har dessutom under året vidareutbildat sig till domare för 11 manna, distriksnivå. Han dömer även föreningens yngre lag där han är med och utbildar våra yngre spelare. 

 

Rasmus är i dag huvudansvarig för föreningens U17 lag (pojkar) tillika Håbo FFs ungdomsansvarige. Under 2021 har Rasmus även tagit över ansvaret för Håbo FFs sommarläger/fotbollsskola.

 

Stort GRATTIS till Ruhollah & Rasmus, vi är så otroligt glada och stolta över att ha Er i Håbo FF!

 

Vi i Håbo FF fick också mottaga en check på 30.000kr som skall gå till att fortsätta utbilda och utveckla våra ledare i föreningen. Riktigt, riktigt roligt! Tack 

 

Provspela med Håbo FF Herr!
2021-10-29 11:54
Ett gyllene tillfälle!
Under november månad så tar Håbo FF Herr emot provspelare. Laget söker nya förstärkningar till truppen. Välkommen att komma ner på träning och se hur du skulle kunna bli en del av laget.
Vid frågor angående träningstider, etc. kontakta huvudtränare Alan. Du når honom på 070-790 77 35 samt alan.hiussemoglu@gmail.com
Mvh,
Håbo FF
Gåfotbollen startar igen!
2021-10-13 08:10

Äntligen har vi kommit i gång med Gåfotbollen igen!

Välkomna till Futurums konstgräs mellan 11.00 - 12.00 på onsdagar.
Vi kör den 13 oktober igen. Ett härligt gäng längtar efter nya spelare.

Ett av idrottsrörelsens övergripande mål är ett Livslångt idrottande. Svensk idrott ska vidareutveckla verksamheten så att barn, unga, vuxna och äldre väljer att idrotta i en förening under hela livet. Därför vill vi uppmärksamma träningsformen Gåfotboll,
- en träningsform som passar utmärkt för alla seniorer oavsett fotbollserfarenhet eller fysisk form.

Vad är gåfotboll?
Gåfotboll är fotboll i ett lugnare tempo som passar utmärkt för exempelvis pensionärer. Man behöver inte ha spelat fotboll innan för att kunna delta.

Det finns endast tre regler att förhålla sig till:
1. Du måste gå.
2. Du får inte tacklas.
3. Du får inte skjuta över knähöjd.

Klicka här för att se en film om gåfotboll!Har ni frågor, kontakta Calle på Håbo FFs kansli 0171/51314 eller på kansli@haboff.se

 

Välkomna!

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Fotbollens spela, lek och lär
💗 Stöd Håbo FF
Stöd våra sponsorer som stödjer oss!
Välkommen Nästa