SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli medlem i Håbo FF
BLI MEDLEM
Sparbankens ungdomsledarstipendium 2021 till Håbo FF
2021-11-16 20:45
Från vänster: Ruhollah Kazemi (HFF), Emil Kvist (Sparbanken), Rasmus Engcrantz (HFF), Per Forsberg (Styrelseledamot, HFF) & Magnus Sjöberg (Sparbanken)

Vi i Håbo FF är otroligt stolta över våra två ledare Ruhollah Kazemi & Rasmus Engcrantz som i fredags fick ta emot Sparbakens stipendium för Årets Ungdomsledare 2021!

 

Ruhollah är i dag en av de huvudansvariga för All Welcome Cup, "fredagsmys på konstgräset" han har dessutom under året vidareutbildat sig till domare för 11 manna, distriksnivå. Han dömer även föreningens yngre lag där han är med och utbildar våra yngre spelare. 

 

Rasmus är i dag huvudansvarig för föreningens U17 lag (pojkar) tillika Håbo FFs ungdomsansvarige. Under 2021 har Rasmus även tagit över ansvaret för Håbo FFs sommarläger/fotbollsskola.

 

Stort GRATTIS till Ruhollah & Rasmus, vi är så otroligt glada och stolta över att ha Er i Håbo FF!

 

Vi i Håbo FF fick också mottaga en check på 30.000kr som skall gå till att fortsätta utbilda och utveckla våra ledare i föreningen. Riktigt, riktigt roligt! Tack 

 

Provspela med Håbo FF Herr!
2021-10-29 11:54
Ett gyllene tillfälle!
Under november månad så tar Håbo FF Herr emot provspelare. Laget söker nya förstärkningar till truppen. Välkommen att komma ner på träning och se hur du skulle kunna bli en del av laget.
Vid frågor angående träningstider, etc. kontakta huvudtränare Alan. Du når honom på 070-790 77 35 samt alan.hiussemoglu@gmail.com
Mvh,
Håbo FF
Gåfotbollen startar igen!
2021-10-13 08:10

Äntligen har vi kommit i gång med Gåfotbollen igen!

Välkomna till Futurums konstgräs mellan 11.00 - 12.00 på onsdagar.
Vi kör den 13 oktober igen. Ett härligt gäng längtar efter nya spelare.

Ett av idrottsrörelsens övergripande mål är ett Livslångt idrottande. Svensk idrott ska vidareutveckla verksamheten så att barn, unga, vuxna och äldre väljer att idrotta i en förening under hela livet. Därför vill vi uppmärksamma träningsformen Gåfotboll,
- en träningsform som passar utmärkt för alla seniorer oavsett fotbollserfarenhet eller fysisk form.

Vad är gåfotboll?
Gåfotboll är fotboll i ett lugnare tempo som passar utmärkt för exempelvis pensionärer. Man behöver inte ha spelat fotboll innan för att kunna delta.

Det finns endast tre regler att förhålla sig till:
1. Du måste gå.
2. Du får inte tacklas.
3. Du får inte skjuta över knähöjd.

Klicka här för att se en film om gåfotboll!Har ni frågor, kontakta Calle på Håbo FFs kansli 0171/51314 eller på kansli@haboff.se

 

Välkomna!

En härlig fotbollssöndag på Futurum…
2021-09-07 09:14

Solen skiner och himlen är blå. Något kyligt i luften men solen värmer fortfarande.

Jag parkerar bilen och kliver ur. Laddar för en dag med fotbollsgänget, Håbo FF.

 

Kommer fram till konstgräsplanen och blir hälsad välkommen av två helt underbara matchvärdar från P08. Dagen kan inte börja mycket bättre. Vi öppnar kiosken och börjar koka kaffe. Vi har inte riktigt fått i gång allt i kiosken än men föräldrar och tränare är kaffesugna! Två spelare ur P10 gänget, Iranzi och Ljubisko hjälper mig att få i gång allt. Nu är vi redo. Fotbollslåtar spelas i högtalaren och flera matcher P08 och P09 spelas utanför på gräsplanerna. Den ena matchen avlöser den andra P10, U17 … precis så här som det skall vara. Föräldrar och kompisar är och tittar och hejar på. Dagens höjdpunkt för mig är när P10 killarna är klar med sitt städuppdrag för Städa Sverige i sammarbete med ICA Maxi springande kommer och säger att de vill titta på U17 grabbarnas match.

Föreningshjärtat blir varmt. Äntligen börjar jag känna att vi är på väg tillbaka till hur det var förr, om än dock väldigt försiktiga.

Stort tack till Anläggningsutskottet, alla matchvärdar för dagen, Madelene Öberg för arbetet med att få i gång kiosken på Futurum samt föräldrarna från P10 som höll kiosken öppen under söndagen.

Nu har vi en härlig träningsvecka så ses vi till helgens matcher igen.

Anna Larsson
Ordförande, Håbo FF

 

Knattefotbollsskolan
2021-05-06 17:38
Kylig första knatteträning (lånad bild)

Igår (onsdagen den 5 maj) drog vår mycket populära Knattefotbollsskola i gång igen. Detta år är det barn födda 2016 och 2015 som deltar.

Trots ett kallt och ruskigt väder så kom ett stort antal barn, både flickor och pojkar.

Ett stort tack till alla glada barn, föräldrar och ledare som gjorde detta till en riktigt rolig första träning! Vi ser redan fram emot nästa vecka och hoppas på lite varmare väder. Vi önskar alla varmt välkomna nästa vecka igen. Ni som inte kunde vara med igår är förstås lika välkomna 😊.

Ha en fortsatt bra vecka!

Mvh,

Håbo FF

Välkommen till den viktigaste kvällen för dig som fotbollsförälder i Håbo FF!
2021-05-02 21:45

Att barn gör som vi föräldrar gör och inte som vi säger känner nog de flesta igen. Under denna kväll pratar vi om hur du som förälder kan stötta ditt barn och barnets lag så att fotboll fortsätter vara roligt länge. Både för spelare, ledare, domare och föräldrar.

Datum
3 mot 3 och 5 mot 5 5 maj 18.30 - 20.00  Anmäl dig här!
7 mot 7 och 9 mot 9 12 maj 18.30 - 20.00 Anmäl dig här!

Fotbollens spela, lek och lär (FSLL) beskriver inriktningen för svensk barn- och ungdomsfotboll och de värderingar som all fotboll ska stå för.


För att riktlinjerna ska genomsyra all barn- och ungdomsfotboll behöver ledare, föräldrar och andra som är involverad i verksamheten, ha god kännedom om FSLL. Det är viktigt att alla är medvetna om att de har stor påverkan på spelarna och att deras roll har betydelse i arbetet med att skapa en god fotbollsmiljö


Välkomna!

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Fotbollens spela, lek och lär
💗 Stöd Håbo FF
Stöd våra sponsorer som stödjer oss!
Välkommen Nästa