DEN MYCKET POPULÄRA SOMMARFOTBOLLSSKOLAN ÄR TILLBAKA - LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR!!!
⚽ Herr

Håbo FF Herr välkommnar alla gamla och nya följare!
 
Referat: Heby AIF - Håbo FF
En bra match borta mot Heby!
2018-04-28 22:05
Det blev vinst för Håbo FF med 1-4.

Håbo FF gör nog en av sina bästa matcher även inräknat försäsongen och fram till dax datum. Håbo börjar som trogen vana lite nervöst och livlösa. Redan i 7 min gör Heby 1-0. Men efter det så tar Håbo över matchen allt mer. Håbo har fler bra uppspel under en period av matchen där man sågar sig i genom Hebys försvars linje. Håbo skappar flera Hörnor under första halvlek som tyvärr blir uddlösa och ger inga resultat,men rör om i grytan och ger huvud bry till Hebys försvar! I 33 min så reducerar Håbo till 1-1 genom Simon Habte och ass av Roni. Håbo äger match bilden fram till halvtids vilan.

 

Redan i 49 match min så tar Håbo FF ledningen med 1-2 av Roni, sen så släpper aldrig Håbo FF varken ledningen eller taktpinnen. Heby går tufft åt Jonathan Sjögren i matchen där det borde ha renderat i flera gula kort. Sedan gör Roni både 1-3 och 1-4. Hela laget gör en grym innsats idag.

Referat: Håbo FF - Karlbergs  BK
Tränings match mot Karlbergs BK!
2018-04-02 23:00
Mini lägret avslutade med match mot Karlbergs BK!

Håbo FF Herr mini läger 2018!

Påsk helgen hade Håbo FF ett litet mini läger på hemma plan som avslutades med en tränings match på Måndagen den 2 April på Grönadalens konstgräsplan.

Tyvärr så stod Håbo och sov dom första 30 min av matchen. Efter det så var matchen över  nästan i alla fal Redan efter 7 min spel så gör Karlberg 0-1, efter en snygg genomskärare mellan Håbos mitt backs par. Håbo ska vara glada att efter domaren blåser av för första halvlek att det bara står 0-2 till Karlberg. Det kunde ha stått minst 0-5 till Karlberg.

Håbo gör målvaktsbyte och en utespelare i halvlek. Redan efter 5 min spel så ökar Karlberg på till 0-3. Karlberg gör några byten. I match min 55 så gör Danilo 1-3 efter att Roni bryter ett uppspel höger kanten. Han springer ner mot hörnflaggan och slår en hård boll efter backen som Danilo brara rakar in  den förbi Karlbergs målvakt. Sen händer det väll inte så mycket. Håbo kommer mer in i matchen och sista min gör Anton Sjögren 2-3.

Referat: Kvarnsvedens IK - Håbo FF
Jämn match mot Kvarnsvedesn IK.
2018-03-26 15:52
En bra sammandarbbning i Borlänge!

Det blev en bra genomkörare i Borlänge mot Kvarnsvedesn IK. Matchen börjar med en hög press från Håbo FF. Det blev mycket kamp på mitt planen. Jag tycker att Håbo FF hade ett stabilt försvar genom hela macthen. Emil Ravfalk stod för ett par svättiga räddningar i båda halvlekarna. Håbo FF äger väll  matchens första 15-20 min, sen mattas Håbo pressen av lite och Kvarnsveden kommer mer och mer in i matchen. I 38 match min gör Roni 1-0 till Håbo FF på en bra genom skärare av Jonathan Sjögren.


Andra halvlek står matchen och väger lite mellan båda lagen men så 78 min gör Kvarnsveden 1-1. Och matchen slutar rättvist 1-1.


Nästa match för Håbo FF är emot Upsala IF Fredag den 6 April kl 19.00 på Ekebydalens Konstgräs.

Referat: Kungsängens IF - Håbo FF
En skön seger mot Kungsängens IF!
2018-03-12 13:11
Här försöker Roni runda Kungsängens IF s målvakt, men kommer lite för nära så målvakten snor åt sig bollen! Roni blir tillslut tre målsskytt i matchen.

Kungsängen dominerar mycket av spelet i början av matchen. Håbo FF slarvar mycket i uppspelsfasen och kungsängen bryter ofta och ställer om snabbt, men lyckas aldrig ta sig ända fram och göra mål. Har ett par chanser som Emil räddar snyggt! I 38 min gör Roni han lobbar snyggt in 1-0 till Håbo, pass från Jonathan Sjögren. I 45 min får Danilo en finn löpboll på högerkanten. Han springer fram till straffområdet och passar fram till en fri stående Erik Jansson som gör 2-0.


Andra halvlek börjar som den första, men allteftersom Kungsängen tappar modet när dom inte får någon utdelning. Så bryter Håbo kungsängens uppspel och gör fler och fler snabba omställningar som till slut leder till 3-1 genom Roni där Danilo har stått för en finn framspelning. Kungsängen hinner fatiskt i mellan och gör ett snöpligt till  1-2. Matchen slutar 4-1 till Håbo FF. Det sista målet görs på straff av Roni. Håbo FF kunde ha gjort ett par mål till. Håbo gjorde flera byten i halv tid också. På det hela en bra genomkörare som leder till vinst inte att förakta!

Referat: Erikslunds FK - Håbo FF 2
Första försäsongs matchen för Div 5 laget
2018-02-15 12:16

Håbo FF startar matchen helt okej. Har mycket boll på mittfältet. Tyvärr så får Håbo ett baklänges mål ganska tidigt i matchen. Erikslunds bryter ett uppspel på höger sida i ett ganska tidigt läge, detta sker redan i tredje minuten. Efter det så blir det mycket kamp om bollen på mittfältet som allt oftas vinns av Håbo FF. Erikslunds sticker i mellan och skappar några små lägen. Håbo FF har svårt att komma till några riktigt bra lägen i första halvlek. Den halvleken slutar med 1-0 till Erikslunds FK.


Andra halvlek börjar som den första med ett tidigt mål av Erikslunds ( 2-0 ). Hela matchen spelas i ett bra tempo. Håbo FF börjar så smått skappa några chanser till målförsök.

Håbo FF är inte riktigt vakna i mitt försvaret så Erikslunds passar på att vid ett flertal tillfällen att enkelt såga sig igenom mittförsvaret. Erikslunds FK gör då både 3-0 och 4-0. Innan Jonathan Kroon får bollen på Vänster kanten och driver bollen innåt planen fem meter utanför straff området så slår Kroon till på halv volly och bollen flyger upp i det högra krysset otagbart för målvaketn.

Matchen slutar 4-1 till Erikslunds FK. Håbo FF gör en helt okej match med bra tempo och mycket boll på mittfältet och några målchanser, lägg till på det också att flera hade inte spelat tillsammans så mycket. Så betyget till alla var godkänt även om vi förlorade med 4-1.

Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 20/5 14:00
6 - 0  
Lör 19/5 14:00
0 - 4  
Sön 13/5 14:00
8 - 1  
Lör 12/5 14:00
1 - 1  
Sön 6/5 20:00
2 - 0  
Lör 5/5 14:00
1 - 2  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Håbo FF, 16/04 19:52 
Håbo FF, 29/03 20:26 
Håbo FF, 14/02 20:39 
Håbo FF, 03/01 16:11 
Håbo FF, 28/12 10:45 
 
💗 Stöd Håbo FF
♚ Huvudsponsorer
♛ Sponsorer & Partners