SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
⚽ P05

Välkommen till Håbo FF P05
Hej och välkommen till Håbo FF P05. Vi är ca 30 glada killar som spelar fotboll, skrattar, gråter och kämpar tillsammans. Vi spelar i Upplands seriespel och försöker åka på några cuper under året. 

Känner du att du vill prova på att spela är det bara till att komma ner till någon av våra träningar. Se Kalendern. 

Ta gärna kontakt med någon av ledarna, se fliken kontakt. 
Lyckad resa till Åland!
2019-06-06 17:31
Nästan hela laget begav sig på nationaldagen till Åland. Vi hade seriematch mot Jomala samtidigt som IFK Mariehamn bjudit in oss på träningsmatch. Detta gjorde att alla som ville åka med fick möjlighet.

Resan blev lyckad med vinst i båda matcherna. Killarna hann även med att bada i Ålands hav innan hemresan.

Grattis killar!
Referat: Alsike if - Håbo FF
Vinst mot alsike
2019-05-12 15:35
Bortamatchen mot alsike på söndagsförmiddagen började ganska jämnt. Vi hade dock störst bollinnehav och skapade flest lägen. Något som höll i sig hels matchen. Alsike stack upp i bland med snabba omställningar. Som helhet är vi det bättre laget och vi vinner rättvist med 6-3. 
Referat: Håbo FF P05 - Sigtuna IF FK U14
Jämn match
2019-05-10 11:03
Matchen mot Sigtuna skulle egentligen spelats på naturgräset men då kommunen inte kritat planen fick vi flytta till konstgräset. Ett stort tack till alla lag som anpassade sig till situationen och lät oss ta över konstgräset. 
På ett blåsigt gröna dalen fick vi se en jämn match med många chanser åt båda håll. Vi försökte hålla igång ett bra passningsspel hela matchen vilket vi också till stor del lyckades med. För många var detta den första seriematchen för året vilket också kunde märkas till en början. 
Mot slutet av matchen jagade vi en kvittering och var ytterst nära ett flertal gånger. Tyvärr lyckades det inte och matchen slutar 3-4. Bra kämpat killar!
Referat: Hallsta IK - Håbo FF P05
Seriepremiär i Norduppland
2019-05-04 18:51
Efter en och en halv timmes bilåkande var vi äntligen framme i Hallstavik för premiärmatch i serien.
Trots den långa färden inleder vi matchen med ett tidigt ledningsmål. Hallsta IK spelar en fotboll som vi inte riktigt är vana vid med många långbollar och tar så småningom ledningen i matchen.
Vi kommer mer och mer in i matchen och lyckas bättre och bättre i vårt försvarsspel, först på bollen och sedan få igång vårt passningsspel.
Vi tar över matchen i andra halvan och vinner till slut med 6-4.
Referat: Uppsala-Kurd FK - Håbo FF
Vidare till kvartsfinal
2019-04-06 20:26
Nu är tävlingssäsongen igång igen med åttondelsfinal i DM mot Dalkurd på Valsätra IP. Vi möter ett mycket passningsskickigt lag men ett mycket bra försvarsspel gör att vi inte släpper till många lägen. Istället är det vi som inledningsvis skapar de bästa chanserna och tar rättvist ledningen med både 1-0 och 2-0. Vi har även bud på fler mål. Första perioden slutar 2-0. Dalkurd startar andra perioden mycket bra och skapar press mot oss. De reducerar även till 1-2 på hörna. Vi står emot bra och skapar flera bra lägen. Vi utökar sedan ledningen och segern är aldrig riktigt hotad. Matchen slutar till slut med 5-1 och vi är vidare till kvartsfinal. Vi får se om vi når lika långt i år som förra året då vi gick till final. 
Spelade matcher
Lör 26/9 12:00
1 - 2  
Lör 19/9 13:00
2 - 5  
Tor 17/9 18:30
Lör 12/9 11:00
1 - 10
Lör 5/9 13:00
6 - 4  
Sön 30/8 12:30
3 - 2  
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Fotbollens spela, lek och lär
💗 Stöd Håbo FF
Stöd våra sponsorer som stödjer oss!
Välkommen Nästa