SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
⚽ F09

Vi möter Enköping borta
2022-05-29 22:31

Tjejerna är redan på uppvärmningen lite sega och ofokuserade.
Vädret var varmt, kvavt och planen var regntung och av modell större. 
Vi tog ett snack innan matchstart för att försöka att ”checka in” och hjälpa varann på plan. Tyvärr tog det tid att piggna till och 5 min in i matchen kommer en slumpboll och trillar in i vårt mål.

50% av vår energi tillföll för modståndarna som var många fler avbytare än oss och nu med medgångsenergin kommer snabbt andra målet på en lite tilltrasslad situation.

 

Överlag under 75 min så har vi ett väl fungerande positionsspel, lyckas i speluppbyggnaden i större del av matchen men vi hamnar ofta felvända och springer för lite och vinner för få dueller.

 

Under kommande träningar kommer fokus ligga på just det för att få till ett djupare anfallsspel och kunna vända mer på mot vårt motstånd. Vi ser mycket mer av detta på träningarna men blir lite fega på match och det måste vi lära oss lura fram under matcherna också.

Så tyvärr rann det iväg som det oftast gör i denna sport när orken och motivationen försvinner. Så 11-0, men ett 5-6 par fina målchanser har vi och många fina aktioner på planen.

Vi blir bättre på träningarna så se till att peppa dom att närvara och delta i alla övningar.
Nästa helg är det hemmamatch och då får ni komma och stötta tjejerna.

 
Fotbollens spela, lek och lär
💗 Stöd Håbo FF
Våra stolta huvudsponsorer
Stöd våra sponsorer som stödjer oss!
Välkommen Nästa