⚽ F09

Danmark borta - DM
2022-05-17 18:26

En borta match där vi som lag presterar väldigt bra med en högpress i de första 5 minuterna och skapar mycket målchanser på motståndarnas planhalva.  Ett tidigt mål från motståndarna som utökar det med ett till mål, efter första halvleken står det 2-0 till Danmarks IF.

I andra halvlek så är det ett starkt Danmark som dominerar sina lägen på våra planhalva med mycket skott där ett av skotten går in 3-0, även ett starkt försvarsspel från Håbo FF som lyckades utnyttja mycket kontringslägen men bollen ville tyvärr inte in i mål.

I den sista halvleken så slutar matchen 0-0 där Håbo FF dominerar mestadels av perioden i både anfall- och försvarspelet. Mycket passningar inom laget och målchanser som inte ville in idag.
En törstig förlust i gassande sol men överlag bra match från Håbos tjejers sida.
Till helgen ser vi till att bryta måltorkan!