Matchstart:sön 11 februari, 16:30
Plats:Vikingavallen 1
Första försäsongs matchen för Div 5 laget
2018-02-15 12:16

Håbo FF startar matchen helt okej. Har mycket boll på mittfältet. Tyvärr så får Håbo ett baklänges mål ganska tidigt i matchen. Erikslunds bryter ett uppspel på höger sida i ett ganska tidigt läge, detta sker redan i tredje minuten. Efter det så blir det mycket kamp om bollen på mittfältet som allt oftas vinns av Håbo FF. Erikslunds sticker i mellan och skappar några små lägen. Håbo FF har svårt att komma till några riktigt bra lägen i första halvlek. Den halvleken slutar med 1-0 till Erikslunds FK.

Andra halvlek börjar som den första med ett tidigt mål av Erikslunds ( 2-0 ). Hela matchen spelas i ett bra tempo. Håbo FF börjar så smått skappa några chanser till målförsök.

Håbo FF är inte riktigt vakna i mitt försvaret så Erikslunds passar på att vid ett flertal tillfällen att enkelt såga sig igenom mittförsvaret. Erikslunds FK gör då både 3-0 och 4-0. Innan Jonathan Kroon får bollen på Vänster kanten och driver bollen innåt planen fem meter utanför straff området så slår Kroon till på halv volly och bollen flyger upp i det högra krysset otagbart för målvaketn.

Matchen slutar 4-1 till Erikslunds FK. Håbo FF gör en helt okej match med bra tempo och mycket boll på mittfältet och några målchanser, lägg till på det också att flera hade inte spelat tillsammans så mycket. Så betyget till alla var godkänt även om vi förlorade med 4-1.