Samling:18:30
SERIEPREMIÄR.
2021-07-02 11:11

I går kväll var det äntligen dags!
Efter många månaders förberedelser spelades hemmapremiären äntligen för damlaget och framför publiken och det var dags att starta matchen mot Öresundsbro IF som kom med ett bra lag.

Vi hade många. som var sjuk skadad och borta igår men vi hade med oss ​​i laget 15 mycket bra spelare, 3 från juniorlaget Elsa Svärdh Tuva Nord och Betina Sjögren alla 3 var super bra plus Anna Larson som kämpade under träning så hon kunde spela och hon gjorde ett fantastiskt jobb som defensiva mittfältet. Matilda som gjorde comeback till laget och visade att hon var mycket stabil i mål och hade en underbar match även det var hennes första match på länge men hoppas att hon kommer tillbaka till damlaget efter uppshållet.

Håbo FF hade en mycket bra vinnande attityd i omklädningsrummet som bara var positivt och det återspeglades på planen under hela 90 minuter.

Öresundsbro IF förlorade mot Håbo FF  med ställningen 4-2 i den första matchen i 2021-kampanj.

idag körde vi över Örsundsbro IF dagens motstånd med bra spel ofta högt upp på planen och efter bara 8 minuter stod det 1-0 av forward Victoria Kjöraas och visade omedelbart att vi spelade för att vinna.

De första 45 minuterna gick mycket bra och vi kunde ha minst tre mål till med tur men det stod 1-0 vid pausen.

Under pausen pratade vi om vad som var positivt och mindre bra att vi kan förbättra och alla känner sig lyckliga och vi kommer att vinna den här matchen om vi spelar rätt tillsammans.

Jag krävde att vi måste spela med ett mycket högre tempo i den här matchen och inte gå ner till Örsundsbro match tempo och vi håller oss högt uppe på planen och trycker på Örsundsbro IF

Under den andra halvlek spelade vi  väldigt bra och som vi planerade i omklädningsrummet och vi gjorde 3 mål till och kom till många riktigt bra avslut på mål och pga det lagets offensiva vingback Elin Lager gick högt upp på planen och gjorde 2-0 in den 50 min, 3-0 och hennes andra mål Victoria K kom efter 71 minuter, Dagens kapten Emelie Backlund visade att hon är farlig i straffområdet och nickade i 4-0 mål men efter 4-0 mål tappade vi fokus den sista 10 minuterna och Örsundsbro IF fick två galna mål 4-1 83 min och 4-2 89 min och båda målen för Örsundsbro IF

Var pga vi trodde att matchen var klar och vi var på semester bara skämt 😇 Alla var glada att vinna damlagets första match av många som vi kommer att vinner efter uppehållet som nu har börjat men på lördag avslutas laget och ha kul tillsamens hos Emma Widström och det är väldigt snäll att bjuda in hela teamet och ledare till sitt hem
Nu behöver jag bara gratulera alla som var med och vinsten och 3 pinnar. Nu så vi tar allt under 80 minuter till lagets nästa match 1/10 mot Månkarbo IF
Ha en fantastisk sommaruppehåll och håll dig i form för att börja din första träningars efter uppehållet måndagen den 19/8