SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
⚽ U17

Bollstanäs SK
0 - 5
Håbo FF
Bollstanäs SK0 - 5Håbo FF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 03 mars, 11:00
Plats:🚗KUNGSÄNGEN, Kungsängens IP
Samling:09:30, Simhallsparkeringen
Nya truppens första match
2018-03-06 22:28
Kul att få testa att spela ihop truppen i dess första  match sedan sammanslagningen i januari 2018.
Säsongspremiären avklarad och på vilket sätt :). Vi mötte duktiga Bollstanäs U16 som spelar i högsta serien i Sanktan på Kungsängens uppvärmda konstgräs. Spännande att få försöka spela ihop våra 01or, 02or samt nya killar från annan klubb. Det börjar lite trevande från båda håll där vi byter boll med varandra, men vi vässar till spelet något och 1-0 kommer efter 15 minuter. Matchen väger lite fram och tillbaka en stund till men vi tar över mer av spelet ju längre halvleken lider även om vi slarvar på egen planhalva och bjuder Bollstanäs på ett antal halvchanser. Men 2-0 kommer med ca fem minuter kvar av första och är självklart psykologiskt viktigt.
Vårt långa snack innan match, med egentligen alldeles för mycket instruktioner, är endast till för att alla killar ska ha hört hur vi tänker oss hur vi ska spela framöver. Nu har dessa 17 hört det minst en gång iaf. Fokus idag la vi på första touch och spelbarhet. Stundtals gör vi detta mycket bra.
Vi får en bra start på andra med tidigt 3-0 även om vi tappar lite spel första tio. Därefter börjar Bollstanäs hänga med huvudet och vi tar över ordentligt sista 30, även om de sticker upp emellanåt på snabba omställning. 4-0 och 5-0 hinner det också bli innan dagens duktige domare blåser av våra 2x45. 
Vi räknar också 5 ramträffar från oss till protokollet och det hade kunnat bli fler mål, men även från våra motståndare. Även om Bollstanäs saknar ett antal tongivande spelare pga sjukdom och sportlov så förtar inte det vår första insats som U16/17-lag. Tack grabbar för riktigt bra spel idag. Vi ser verkligen fram emot fortsättning :D

<< Tillbaka

 
 
Fotbollens spela, lek och lär
💗 Stöd Håbo FF
Våra stolta huvudsponsorer
Stöd våra sponsorer som stödjer oss!
Välkommen Nästa