SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
⚽ F12

Information från klubben 2023-03-07

Nu är det åter dags för en härlig fotbollssäsong med massa träningar och matcher.

 

Det betyder ju även att kiosken vid futurum ska dra igång igen.

Det blir nästan likt förra året med en vecka per lag som bemannar kiosken de timmar det är match. Skillnaden är att ni detta år får för ert eget lags vinning sälja hembakat. Det kommer finnas knappar att trycka på i kassapaddan som kommer vara hembakat för 5,10, 15 och 20 kronor. Ni väljer sedan vad ni säljer ert bakverk för och efter säsongen är slut kommer dessa pengar betalas ut till respektive lag.

 

Det varje lag behöver göra nu är att utse en förälder som kan vara kioskansvarig. Dennes uppgift är att bemanna kiosken med lagets föräldrar när det är ert lags vecka. Även se till att nyckel hämtas ut från kansliet i början av veckan och återlämnas efter söndagens sista kioskpass.

 

Då det var väldigt många som köpte sig fria förra året betydde det otroligt mycket jobb för kioskansvarig, att bemanna in ungdomar, så det vore önskvärt om ni kan bemanna era pass själva i största möjliga mån, försök byta med varandra eller mellan andra lag, om tiden inte passar. Det kommer finnas en lista med ungdomar, som vi kan bemanna upp med i nödfall, men även de har matcher och andra aktiviteter och jobb på helger så det är inte alltid de kan heller. Dyker man inte upp på sitt pass får man en straffavgift på 1000 kr.

 

Möte för alla kioskansvariga i varje lag blir måndag den 13:e mars klockan 18.00 och tisdagen den 14:e mars klockan 19.00. Där går vi igenom rutiner och paddan. Där har ni även chans att ställa alla era frågor. Det räcker med att du kommer vid ett av tillfällena, men har bokat in två tillfällen då vi alla har liv fullt med aktiviteter att anpassa oss efter. Så något tillfälle kanske i alla fall passar. Skulle det mot all förmodan inte passa något av datumen så hör av dig så bokar vi in en egen tid för genomgång. Var du kioskansvarig förra året och känner att du har koll på läget behöver du ju inte komma på mötet om du inte vill.

 

Senast 12:e mars är det bra om alla lag har tagit fram en eller flera kioskansvariga då jag vill ha mailadress och telefonnummer till alla ansvariga så jag vet vem jag ska kontakta inför varje vecka. Detta ansvar ska inte behöva falla på lagledare eller ledare då dessa gör tillräckligt för laget.

 

Schema för detta år ser ut som följer.

Kioskschema för Futurum.

V.14 – P12-13

V.15 – P08

V.16 – P09

V.17 – P11

V.18 – P12-13

V.19 – P14

V.20 – P15

V.21 – P16

V.22  – P17

V.23 – F08

V.24 – F09

V.25 –F10-11

 

V.32 – F 12

V.33 – F13

V.34 – F14

V.35 – F15-16

V.36 – F17

V.37 – P15

V.38 – P14

V.39 – P16

 

Välkommen att höra av dig med namn på den ansvarige, lag man representerar (går bra med fler om man har fler barn), telefonnummer och mailadress.

kiosk@haboff.se

 
Fotbollens spela, lek och lär
💗 Stöd Håbo FF
Våra stolta huvudsponsorer
Stöd våra sponsorer som stödjer oss!
Välkommen Nästa