⚽ Herr

Avslutande grupp spels matchen i Cupen 2019 mot SK Wigör!
2019-04-07 22:28
Det blev en klar seger i sista Cup matchen mot SK Wigör med 6-2!
Håbo FF spelade 5 och sista grupp spels matchen i Cupen mot SK Wigör. Det var lite lojt och en form av spänd förväntan i omklädnings rummet innan matchen. Håbo FF dominerade stort i första halvlek. Men förtvivlat svårt att sätta dit bollen i mål. För lägen saknades inte för att göra mål. I stort sätt spel mot ett mål. I 44 min så gör Håbo FF 1-0 genom Anton Sjögren. I början av andra halvlek så får Wigörs lag kapten sitt andra gula kort och får då spela med 10 ute spelare resten av matchen. Wigör kvitterar till 1-1 på en av sina två bonus straffar. Håbo FF gör senare i matchen 2-1 genom Fabian Tapia. Wigör tar då sin andra bonus straff. Emil Ravfalk gör en bra räddning på straffen. Men några min senare får Wigör en straff till för hands, och kvitterar till 2-2. Efter det så ökar Håbo FF takten och gör både 3-2, 4-2 , 5-2 och 6-2. Fabian Tapia blir tre måls skytt även Danilo och Axel gör varsitt mål i matchen. Det blev till slut gruppseger i Cupen och slutspel till hösten.

Nu stundar en veckas träning innan serierna startar näst Fredag för Div 5 laget mot Södra Trögd borta på Korsängen i Enköping kl 19.00.
På Lördag startar Div 4 laget hemma mot Månkarbo IF kl 13.00 på Grönadalens konstgräsplan.
Kom och heja på Håbo FF vi behöver ert stöd väll möt!