SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Valberedningens förslag gällande styrelse och övriga poster till årsmötet den 18 feb, 2021
2021-02-04 15:28

Valberedningen för Håbo FF ger följande förslag gällande styrelse och övriga poster till årsmötet den 18 februari, 2021.

 

Förslag till styrelse

Till ordförande – Anna Larsson

Till ledamot – Magnus Sjöberg, omval för en tid på 2 år

Till ledamot – Per Forsberg, för en tid på 2 år

Till ledamot – Tony Wanderoy, för en tid på 2 år

Till ledamot – Ifyllnadsval Camilla Gustavsson för en tid på 1 år

Till Suppleant – Ingrid Carlson, för en tid på 2 år

 

Förutom dessa är Ledamöter Enrico Seeling & Madeleine Wickgren samt Suppleant Jörgen (Jocke) Sjögren sedan tidigare valda fram till årsmötet 2022.


Förslag till Revisorer
Mats Lindewall
Kjell Wiik
Harry Lövstav, Revisorssuppleant


Förslag till valberedning
Till ordförande - Helena Hellgren
Till ledamot - Stefan Dahlstedt 
Till ledamot - Mats Gredemyr

Vi vill tacka Rikard Lundgren för ett gediget arbete både i styrelsen och i det Sportsliga utskottet. Han har varit den som har hållit samman dessa områden.

Shiva Samadi för sin starka kompetens inom struktur, organisation och styrelsearbete i ideella organisationer som gjort att vi har utvecklat och förenklat en hel del rutiner. Shiva fortsätter som IT-ansvarig för Håbo FF. 


Patricia Brunstorp som i augusti avsade sig styrelseuppdraget för att kunna fokusera mer på den
omstrukturering och rapportering som vi har gjort för den ekonomiska delen vilket vi verkligen uppskattar. Patricia är numera in adjungerad i styrelsen.

Raheb Mufte som också avsade sig styrelseuppdraget efter sommaren på grund av personliga själ.

 

Presentation:

Per Forsberg

Jag heter Per Forsberg och flyttade till Bålsta för ca 3 år sedan med min fru Anki och våra barn Moa och Alex. Mina barn spelar idag i Håbo FF F12 och P13 och jag är även en av tränarna för P13. Man kan säga att jag är en föreningsmänniska, då jag verkligen värnar om föreningsverksamhet och de positiva saker som vi kan uppnå tillsammans. För mig finns det en tydlig skiljelinje på vad som är företagsverksamhet och vad som är föreningsverksamhet och jag blir arg när en förening ska leka företag. 

 

Jag har en lång erfarenhet inom fotboll, både som spelare, domare och tränare och där jag har över 15 års erfarenhet inom samtliga roller. Jag har även lång styrelseerfarenhet, med både ordförande- och ledamot-roller på min meritlista. För att nämna några så har jag suttit i Svenska Curlingförbundets styrelse i 4 år med ansvar för anläggningar, jag har 15+ år i Mälardalens Curlingförbund med ansvar för tävlingsverksamheten, samt 15+ år som ordförande i Amatörföreningens Curlingklubb, en klubb som jag tagit från döende till att vara en av landets främsta klubbar med en aktiv elit- och breddverksamhet. Detta med ett prioriterat fokus på aktivitet och breddidrott.

 

Jag tror att jag kan hjälpa till på många plan i Håbo FF. Tävling, utbildning och anläggning är områden jag har erfarenhet från, men jag är positiv och öppen för var det behövs hjälp.


Tony Wanderoy
Jag är en sport och fotbollsintresserad 3-barns far som bor i Bålsta sedan 2005, med fru och 2 ragdolls samt en French Bulldog. Jag driver Menswear (herrekipering) samt The Profile (företagsprofilering), och målsättningen med dessa verksamheter är att skapa trygghet, stolthet och samhörighet. Det är något jag tror skarpt på när vi kommer till barn och ungdomar, samt ledare och föräldrar, och något jag kommer att kunna bidra med.

Håbo FF har en viktig roll i samhället och bidrar till att ungdomar kommer i träning, får kamrater, får en tillhörighet och identitet. Genom attityd och inställning till varandra och sporten som helhet skapar vi ett bättre samhälle med ett kit som håller ihop ungdomar, föreningar, kommun och näringsliv på ett konstruktivt och stödjande sätt.

Jag tror att min erfarenhet kring motivation och engagemang, samt vision och målstyrning, kan bidra mycket till klubbens trivsel och gemenskap. Jag tror även att vi kan bidra till paketering och nätverkande i och kring klubben vilket ökar intresset och engagemanget kring klubben.


Ingrid Carlson
Jag är uppvuxen i Bålsta men har bott många år i Järfälla. När jag flyttade från Bålsta fortsatte jag att spela i Håbo FF till och med 2005. Under dessa år satt jag även i Håbo FFs styrelse, samtidigt som jag spelade i damlaget. I dag har jag en dotter som spelar i damjuniorerna, där jag också är och har varit ledare i 5 år. Jag älskar fotbollen, föreningslivet och gemenskapen den givit och ger. När jag inte är ledig, arbetar jag som högstadielärare i Järfälla. Det är också kul!


Hälsningar

Håbo FFs Valberedning

Ordförande Helena Hellgren, Ledamot Stefan Dahlstedt & Ledamot Ingrid Carlson


Nyhetsarkiv
ÅRSMÖTE 20212021-01-15 15:41
2020-08-27 16:50
Sponsorer till Håbo FF2020-08-27 16:47
ÅRSMÖTE 20202020-01-21 08:45
The new Hero is born!2020-01-14 23:18
All Welcome Cup2019-05-15 10:00
Vi startar GåFotboll :)2019-03-21 10:41
Öppettider kansliet2018-11-20 14:04
2018-04-16 19:52
Sparbankens stipendier2018-01-03 16:11
IdrottOnline2017-12-28 10:45
 
Fotbollens spela, lek och lär
Stöd våra sponsorer som stödjer oss!
💗 Stöd Håbo FF
Välkommen Nästa