Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
⚽ P05

Välkommen till Håbo FF P05
Hej och välkommen till Håbo FF P05. Vi är 35 glada killar som spelar fotboll, skrattar, gråter och kämpar tillsammans. Vi spelar i Upplands seriespel och försöker åka på några cuper under året. Känner du att du vill prova på att spela är det bara till att komma ner till någon av våra träningar. Se Kalendern. Ta gärna kontakt med någon av ledarna, se fliken kontakt. 
Referat: Roslagsbro IF Röd - Håbo FF P05
Jämnt och tufft
2018-09-17 16:32
Vi åker den långa vägen förbi Norrtälje för att spela match mot Roslagsbro. Vi tar ledningen i matchen med men Roslagsbro kommer tillbaka och kvitterar. Vi tar sedan återigen ledningen men lyckas inte hålla undan och Roslagsbro både kvitterar och tar ledningen. Deras 3-2 mål är tveksamt då killarna är helt övertygade om att vår målvakt hade kontroll på bollen innan den sparkas ur händerna. Tyvärr lyckas vi inte komma igen trots en ordentlig press i sista perioden. Det är en tuff match med många hårda närkamper på en för dagen hård gräsplan. Planens hårdhet medförde att målvakterna i båda lagen hade vissa problem med studsarna, dock inget som avgjorde åt något av lagen. 
Referat: Håbo FF P05 - Sigtuna IF FK P13
Vinst i jämn match
2018-09-17 16:27
En tuff match med två välspelande lag som gillar att rulla boll. Det blir även en fysisk tillställning med många tuffa men schyssta närkamper. Vi skapar många chanser och tar rättvist ledningen i matchen. En ledning vi håller och utökar. Vi vinner till slut matchen med 4-2. 
Referat: Håbo FF P05 - Vaksala SK Gul
Vändning mot vaksala
2018-09-09 23:03
Bortalaget börjar starkt i första perioden och tar ledningen i 15:e matchminuten efter ett fint spelmål. Efter målet börjar vi ta oss in i matchen.

Andra perioden börjar vi starkt med en tidig kvittering. Vi fortsätter offensivt och tar ledningen i slutet av perioden.

Tredje perioden tar vi över matchen och gör 2 snabba mål inom första 5 minuterna. Vaksala gör ett reduceringsmål, men i slutminuterna fastställer vi slutresultatet 5-2.
Referat: Fanna BK P05 Vit - Håbo FF P05
Bortaförlust efter jämn match
2018-09-09 20:14
Första perioden blir en jämn kamp med mål åt båda hållen. Perioden slutar med 3-2 till hemmalaget.

I andra perioden känns det som om vi äger matchen. Vi har fler målchanser, men Fannas målvakt gör en stark insats och håller nollan.

Tredje perioden kämpar vi på och jagar kvittering. Tyvärr får vi inga fler mål. Med 5 minuter kvar ökar istället Fanna på ledningen med ytterligare ett mål.
Referat: Håbo FF P05 - Fanna BK P05 Svart
Trygg vinst på hemmaplan
2018-09-07 18:51
Vi börjar matchen starkt med ett flertal snabba anfall, som ger bra utdelning i första perioden. Efter halva första perioden leder vi med 4-0. Mot slutet på första period reducerar Fanna till 4-1 genom ett hårt skott från halva planen.

Andra period börjar vi på samma sätt, tyvärr får vi inte samma utdelning på anfallen. Fanna försvarar sig bra och deras målvakt storspelar. Vi gör ett mål i andra perioden och Fanna gör ett.

Sista perioden blir en jämn kamp mellan lagen. Det märks att vi börjar bli trötta och några av killarna har krämpor. Matchen slutar 5-2 till oss.
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Håbo FF, 28/08 22:57 
Håbo FF, 16/04 19:52 
Håbo FF, 03/01 16:11 
Håbo FF, 28/12 10:45 
 
💗 Stöd Håbo FF
♚ Huvudsponsorer
♛ Sponsorer & Partners