SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
📖 Röda Tråden

 
Faddrar

Inom Håbo FF har vi två olika typer av fadderverksamhet. Dessa beskrivs nedan.

 

Nystartade lag

Till hjälp för de lag som startar upp i Håbo FF varje år finns ett faddersystem där de lag som är fem år äldre agerar faddrar. Ex F08 faddrar åt F13 och P08 faddrar åt P13. Dessa lag har då hunnit samla på sig tillräcklig med kunskap om hur ett lag bör fungera. Dessa faddrar driver ett antal träningar på våren där föräldrar till de aktiva sedan förväntas ta över. Självklart lever stödet vidare och kan vara en första kontakt man tar om man behöver stöd längre fram.

 

Seniorspelare

Vi kan lära oss mycket av äldre ålderskullar så därför jobbar fadderverksamheten även med seniorspelare som finns tillgängliga för våra ungdomslag. Syftet är att stärka klubbkänslan och engagemanget inom föreningen samt att också låta de yngre spelarna få förebilder att se upp till men även få lite extra hjälp på träningarna av de äldre.

 

Seniorspelarna på både Dam- och Herrsidan tecknar ner sig för att vara Fadder till ett barn-/ungdomslag. Den initiala kontakten förmedlas av styrelsen och därefter sköts kommunikationen direkt mellan faddrarna och lagen.

 

Ca tre träningar per termin och per spelare bör man förvänta sig av denna fadderverksamhet. Troligen i alla lag kommer det vara fler än en fadder och om man väljer att gå alla samtidigt eller dela upp sig får man gemensamt komma överens om mellan lag och fadder.

Vi välkomnar även de juniorspelare som har intresse att delta i detta, helt förutsättningslöst.

 
Fotbollens spela, lek och lär
💗 Stöd Håbo FF
Våra stolta huvudsponsorer
Stöd våra sponsorer som stödjer oss!
Välkommen Nästa