SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
📖 Röda Tråden

 
Vad förväntas av mig som medlem i utskottet, en generell beskrivning

Allt mellan himmel och jord. Inget är för smått. Alltifrån till att vara idéspruta till att ringa samtal, boka upp möten, fixa fika mm.

Nedan listas de olika utskotten i bokstavsordning och syftet kring dessa. Den initiala kontakten tar du via styrelse, så dirigeras du rätt! Saknas någon/något? Kontakta även då styrelse@haboff.se. Ju fler vi är desto roligare kommer vi ha på vägen. Glöm inte att de största vinnarna i en väl fungerande förening är våra knattar, barn och ungdomar.

 

Anläggning

Att aktivt arbeta för att Håbo FF skall ha förutsättningar att träna enligt Svenska fotbollsförbundets riktlinjer i Fotbollens Spela Lek och Lär. En grundförutsättning för att vi som förening skall kunna vara konkurrenskraftiga över tid samt få en kontinuitet för våra barn och ungdomar i sin utbildning inom fotbollens ädla konst.

 

Domare

Bygga upp en process/organisation som är hållbar över tid och som höjer

kvaliteten, numerären och utvecklingen av domare i föreningen. Läs mer i Röda Tråden - Domarutbildning/Utskott

 

Event

Alla våra event är till för att stärka föreningen. Vissa är viktiga inkomstkällor, andra bygger föreningskänsla och tillhörighet, vissa ger våra barn och ungdomar vettig fritid och extra träning eller är bara riktigt bra PR-event. Gemensamt för alla är dock en positiv exponering mot sponsorer, politiker och kommuninvånare. Ökad exponering -> Ökat medlemsantal -> Bättre finanser -> Stabilare förening. Då man kanske enbart känner för att fokusera på något enskilt event, så är det självklart en möjlighet. Kända stående event är ex-vis Fotbollens dag 6e juni, Sommarfotbollsskola, Håbo festdag, Avslutningsfest m. fl.

 

Håbo FF Fonden

Fotboll för alla, oavsett ekonomiska muskler. Syftet med detta utskott beskrivs bäst i det egna avsnittet i Röda tråden - Håbo FF Fonden.

 

Inkludering

Målet för inkluderingsutskottet är att vara ett stöd till alla i Håbo FF när det gäller frågor kring inkludering och trygg idrott.

Det handlar till exempel om att alla ska känna sig välkomna till vår förening oavsett könsidentitet, etnicitet, funktionsnedsättning, trosuppfattning, sexuell läggning och ålder. Vi har nolltolerans mot kränkningar och övergrepp. Inkluderingsutskottets stöd handlar om praktisk vägledning om oro finns för att någon far illa samt utbildning kring frågor som rör inkludering och trygg idrott.

 

Sportsliga 

Sportsliga utskottet hanterar frågor som berör dessa områden:

Utbildning:

  • Grund utbildning i Fotbollens Spela Lek och Lär (FSSL) av Håbo FFs spelare, ledare och föräldrar
  • Ansvarig för att våra ungdomsledare har relevanta utbildningar för att leda lagen 
    • Arrangera introduktionsutbildning för nya ledare i föreningen
    • Arrangera Tränarutbildning C i klubbens regi
    • Arrangera interna utbildningar och seminarier

Ledare:

  • Stötta ledarna i arbetet med verksamhetsplaner i lagen för att kunna ha en bra spelarutbildning
  • Utforma ledarkontrakt och tillse att dessa följs
  • Rekrytering av ledare för våra lag Dam Jr, U17, U19 samt Dam & Herr seniorer samt definera och utveckla de sportsliga ambitionerna för dessa lag.

Spelare:

  • Håbo FFs spelarutbildningsplan
  • Utforma spelarkontrakt och tillse att dessa följs framför allt för föreningens representationslag

Sponsring

Alla ideella föreningar är i behov av sponsorpengar. Företag vill gärna synas i samband med en framgångsrik och seriös fotbollsförening såsom vår. Vi jobbar lokalt och regionalt med att få in bra sponsorer som vill synas i olika sammanhang med Håbo FF

 

?

Vad är det du har kommit på? Vad är det som saknas? Hör av dig till oss!

SvFF:s tillika Håbo FF:s definition av spelarnivå

Nivå 1 (6-9 år)

Nivå 2 (9-12 år)

Nivå 3 (12-15 år)

Nivå 4 (15-19 år)

Nivå 5 (+19 år)

Fotbollsglädje

 

Lära att träna

 

Träna för att lära

 

Träna för att prestera

 

Träna för att nå din topp

 
Fotbollens spela, lek och lär
💗 Stöd Håbo FF
Våra stolta huvudsponsorer
Stöd våra sponsorer som stödjer oss!
Välkommen Nästa