⚽ Herr

Upplands cupen mot FC Kraftleden 2019!
2019-03-11 20:59
Första matchen för årets upplaga av upplansd cupen mot FC Kraftleden slutar 2-2!
                                                              Upplands cupen 2019!
Håbo FF ställer up med ett ungt lag bra U19 spelare förutom en Div 5 spelare mot FC Kraftleden.
Håbo FF har mest boll och spel i stort sätt nästan hela matchen. Bra försvarsspel och när man väll tappar bollen så tar man tillbaka den omgående. Man ger inte Kraftleden en chans att bygga upp något eget spel överhuvudtaget. Jag tror att Kraftleden får bara till ett enda avslut på mål under hela matchen. William Korpi gör Håbo FF första mål och där med tar ledningen med 0-1. Kraftleden reducerar på en av sina tre bonus straffar, då står det 1-1 i halv tid. till andra halvlek gör Håbo FF två byten en är Linus Groop som hinner bara inne i tre minuter så ger han Håbo FF ledningen med 1-2. Efter 10 min spel av andra halvlek så tar Kraftleden sin andra bonus straff, det blir mål 2-2. I 68 min tar Kraftleden sin tredje bonus straff, men Håbo FF målvakt räddar den. Matchen slutar 2-2 Grabbarna gör en bra match!