⚽ Herr

Div 5 lagets första riktiga tränings match 2019!
2019-02-10 20:13
Bålsta Sanering i vit och Håbo FF för dagen i svarta kläder!
Håbo FFs  Div 5 lag möte Bålsta Sanering ( Div 6) i en tränings match idag. Håbo FF ställde upp med ett mycket ungt lag där äldsta older var 20 Linus Groop och den yngsta var ca 16 år. Håbo FF började bra. Bra kombinations spel över hela planen. Håbo FF tog ledningen med 1-0 ganska tidigt i matchen. När domaren hade blåst av för första halvlek, stod det 3-0 till Håbo FF. Två av målen Assisterades av Linus Groop. Det syntes på alla spelare att det var första riktiga matchen på stor plan. Många flåsade rätt rejält efter första halvlek. Andra halvlek började Håbo FF lika bra som dom slutade i första halvlek. Men efter hand så tog Bålsta Sanering över. Bålsta Sanering kvitterade till 3-1 efter ca tio min spel. Efter hand som tiden gick av matchen så började målen trilla in för Bålsta Sanering, tyvärr på för mycket oskärpa av Håbo FF spelarna. Matchen slutade med 3-4 till slut för Bålsta Sanerings fördel. Men till det stora hela tyckte jag att Håbo FF genomförde matchen med stort bravur. Hela laget gjorde många bra insatser under hela matchen Så får bara grabbarna lite mer träning som kommer nog säsongen att gå bra!