Samling:12:00
En bra match borta mot Heby!
2018-04-28 22:05
Det blev vinst för Håbo FF med 1-4.

Håbo FF gör nog en av sina bästa matcher även inräknat försäsongen och fram till dax datum. Håbo börjar som trogen vana lite nervöst och livlösa. Redan i 7 min gör Heby 1-0. Men efter det så tar Håbo över matchen allt mer. Håbo har fler bra uppspel under en period av matchen där man sågar sig i genom Hebys försvars linje. Håbo skappar flera Hörnor under första halvlek som tyvärr blir uddlösa och ger inga resultat,men rör om i grytan och ger huvud bry till Hebys försvar! I 33 min så reducerar Håbo till 1-1 genom Simon Habte och ass av Roni. Håbo äger match bilden fram till halvtids vilan.

Redan i 49 match min så tar Håbo FF ledningen med 1-2 av Roni, sen så släpper aldrig Håbo FF varken ledningen eller taktpinnen. Heby går tufft åt Jonathan Sjögren i matchen där det borde ha renderat i flera gula kort. Sedan gör Roni både 1-3 och 1-4. Hela laget gör en grym innsats idag.